کمک به دیگران برای درک مزایای #چرای بی رویه دام در 10 سال
کمک به دیگران برای درک مزایای #چرای بی رویه دام در 10 سال
Blog Article
مجموعه آموزشهای مهندسی کشاورزی و زراعت
با مراجعه به پروفایل دکتر مریم کرابی در صورت فعال بودن مشاوره آنلاین میتوانید تلفنی یا به صورت متنی مشاوره پزشکی دریافت کنید. +
فیلم آموزش علوم تجربی پایه نهم – بخش زیست و زمین شناسی در فرادرس
در این بین سالانه میلیاردها ریال بدون شناخت دقیق نسبت به اجزای اکوسیستمها و روابط حاکم بر این اجزا خرج حفاظت از اکوسیستمهای کشور میشود و این در حالی است که با حضور چند صد راس دام در یک مرتع به مدت چندین سال بسیاری از این گونهها نابود میشوند.
همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ایران به مناسبت بازداشت دکتر کمال جعفری یزدی
ماشین آلات، روش ها و آزمایش های تراکم خاک — به زبان ساده
بسیاری از جوامع به طور مستقیم پیامدهای غم انگیز تغییرات آب و هوایی، از جمله سیلهای مکرر، فصول طولانیتر آتش سوزی، خشکسالیهای شدیدتر، و فرسایش سواحل به دلیل بالا آمدن سطح آب دریا را تجربه کردهاند.
محمد امین رئالی گفت: یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۱۷:۵۴ همه ی مطالب ماگرتا از همه ی درس ها عالی است.
به گزارش ایسنا، چرای بیرویه، بیش از ۸۰ درصد مراتع را به آستانه نابودی کشانده است و با بررسی «اکولوژیک» متوجه میشویم که نه تنها چرای بیش از ۷۰ میلیون راس دام در کشور، تنوع زیستی با ارزش را به شکل غیر قابل جایگزین از بین میبرد بلکه اثرات جانبی نیز نظیر اختلال در چرخه آب، فرسایش خاک سطحی، رانش زمین، پدیده گرد و غبار و زیان here های مالی را نیز به همراه خواهد داشت.
نجیبزاده، با تأکید بر مضرات چرای بیرویه دام در مراتع، گفت: افزایش دائمی و بدون توقف دامها ازیکطرف و عدم تولید علوفه توسط دامداران از طرف دیگر باعث تشدید چرا شده و درنتیجه گیاهان فرصت تولید و ذخیره مواد غذایی برای رشد سال بعد پیدا نمیکنند.
این موضوع باعث فشار مضاعف بر منابع آب و خاک منطقه خواهد شد چراکه پوشش گیاهی در حال رشد است و میخواهد به گلدهی و بذرافشانی برسد، اما با چرای بیرویه از بین میروند. در نتیجه ظرفیت فرسایشپذیری خاک بالا میرود و با بارانی اندک سیلاب روانه خواهد شد.
احمد رحمانی -عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور- نیز با اشاره به لزوم ارتقای سطح دامپروری در کشور این را هم گفته بود که امروزه در در دنیا دیگر خبری از رهاشدن دام در جنگلها نیست و روشهای سنتی دامپروری جای خود را به روشهای صنعتی دادهاند و "جنگل" و "دام" نمیتوانند در در کنار هم قرار داده شوند.
من هر وقت امتحان دارم دیگه سراغ کتاب نمیرم و میام ماگرتا میخونم
پاسخ: سنگ ها: بر اثر وزش باد، ریزش کوه و جاری شدن آب جا به جا می شوند و به یکدیگر برخورد می کنند و خرد می شوندو